Alexander Hubbert a la V dimensió?

Una sàvia i somrient presentació amb en Cerdà i l’Anglada va donar pas a en Hubbert, qui amb un toc de romanticisme èpic ens va deixar clavats a la cadira. Alliberant vies com eternal flame amb l’encert de buscar curioses alternatives per aconseguir-ho….creativitat. L’atreviment dels germans hubbert a l’Antàrtida... Escalant grans parets en solo integral, com al Grand Capucin, sentint-se lliure com un animaló adaptat a la verticalitat....(el cor encongeix tot veient les imatges) ell ho entén com una senzilla evolució (¿?) lògicament sí que està a una altra dimensió, però com deu patir la gent que se l'estima..(em comentava la meva amiga Eva)
la quinta dimensió com una comunió de l’home-escalador-alpinista amb la muntanya, amb l’entorn (explicava).


Quin paio en Hubbert! Un crack. Encara sentim el seu especial to de veu ressonant a l’auditori, que el va omplir d'imatges meravelloses, bons relats i de la seva simpatia.

4 comentaris:

TR ha dit...

I un excel.lent aixecador de vidre plè de llupol...quan s'és BOW amb majúscules s'és bow en tot...

En HUBER és L'ESCALADOR en totes les facetes...ara mateix no hi ha ningúq ue arribi tan enllà en totes les disciplines de l'escalada...i a l'hora sigui tant "humà"...

LA presentació dels "avis" un encert dels bons...a Sabadell saben fer les coses ies va notar...

ah..a la PXB després es va seguir amb DJ i "barra lliure"..alguns ho vam aprofitar copletament...brrrrrrrr!

_;P

TR

syl ha dit...

eeeeeii si que en sabeu alguns si!jejjeje..caram kina festa no!guay..
a l'auditori em sembla recordar que va acabar dient una cosa com ara...

"y muchas servesas!"

homenàs.....
(jo en conec uns quants que també ho són, cadascú al seu nivell però tu ho has dit..quan s'és BOW en majúscules s'és bow en tot!i és que encara em pregunto...¿d'on coi treieu l'energia??!

A Sabadell bona pell!! apa!!

tr ha dit...

no hi ha secret..."sssimplemente muxas servesas.."

hehe!

Syl ha dit...

curiosa similitud amb la cinquena dimensió i la impressió que dóna en hubbert tot escalant, com si en ell actués encara menys la força de la gravetat..

d'aquesta dimensió extra amb la hipotètica "gravitó"...què ens en podria explicar un físic? Recorda preguntar-li algun dia a en Juanjobow, entre encadene i encadene ara tu i ara ell sota les gèlides preses d'un matí qualsevol a 0 graus..ni fred ni calor??