Un indret al món



La bellesa del seu retallat perfil encantant els ulls de qui la mira, la seva magestuositat sempre atraient les mirades i aquella màgia que desprèn des dels matissos de la seva roca calcària..que brillen i s'exalten amb el blau del cel, més blau encara per la seva dolça presència....vist des de la finestra d'un petit però acollidor altell de fusta.. on viure un temps meravellós i on trobar persones increibles i amb el cor a la mà.

Per tot això tant t'he trobat a faltar esbelta Serra que sovint t'haig de cercar sense saber que et busco... Com no gronxar els ulls amb tu si fins i tot l'estrella de la tarda t'escollia cada dia, no et compartia amb la resta fins que es feia de nit i també volia ser la primera en abraçar-te a l'alba!


un dia vaig arribar al bell racó on encara hi trobaria gent més bella

I més tard treballar la terra prop del bestiar i dels camps tan cuidats del pagès, sempre verds per la cura que en tenien amb els torns de rec.. i aquell coi de cabres que engoleixen tot allò que troben, si en seran de gourmandes, simpàtiques, peculiars i carinyoses.. i cridar una vaca pel seu nom i que et vingui tot buscant amanyacs.. i embalar l'herva dels camps..i fer anar el tractor.. i la sembra de les trumfes.. i la collita..i la paciència de collir gerds prò la deliciosa mermelada que en farem..i sobretot l'olor de la llet crua cada dia des del tanc a la cuba...
i la seva familiar companyia..
i tombar els motlles i tornar-los a tombar..
 prò algun dia tornaré a veure't des d'aquell indret al món..