Wild Planet. V+A1. Roca dels Arcs, març'09

Una via que recorre el pany central de la paret de la Roca dels Arcs amb lògica i bellesa.

Reunions+artifo+expansions restaurades (el "dubra", que l'havia fet abans de la restauració, em va comentar que no havien substituït tots els burins i que aquests ja no hi són) conservant 2 passos d'A1 o això vam haver de fer a la sortida de la travessa, encara que aquest bow tot comentant que havíem fet aquesta via i tal..em va explicar que ell hi havia anat la setmana anterior sense estreps i se'n va ensortir perfectament (o patint una mica va dir,però va arribar a tot arreu), les sortides en lliure són "curioses" però es fan bé.

Hi ha tirades netes d'expansions quan el grau et permet anar tranqui, col.locant seguros (friends mitjans) amb cura pels flanqueigs es poden equipar bé (un joc amb els camalots del 0'5 al 2, el semàfor àliens, algun frined mitjà repetit per exemple i bagues per savines).

Quina via tan bonica, gaudir-la descobrint.. no duiem la ressenya i vam sortir per la feixa en comptes del llarg nou que arriba a dalt, adjunto aquí la resse que és força completa.

Va anar molt bé la cordada i un 10 de via!!

I llarg

I Reunió, i les "botines" de la Júlia.. buf... si Cathy si.. molt millor riure que plorar!!!

II Llarg , Ae (7c+) que bé se'n surt la "J." .. val a dir que la sortida en lliure està molt ben equipada però és fina la punyetera..

II Reunió i la Cathy al fons que treu el caparró


III llarg, en aquesta tirada surten fotos panoràmiques precioses,moltes gràcies per fer-les!! mai havia tingut fotos tan guapes (de fet en tinc poquíssimes) escalant. i aquí penjant amb dels aliens, que bé que treballen els paios en aquests foradets romos!


i aguanten el pas i pes..

IV R i V llarg, un diedre desplomadet i preciós..(per equipar al teu gust). La "J" s'ho curra tan bé..powergirl!

la cordada de 3 permet fer fotos a dojo


arribant a la V Reunió, la Cathy va triomfar al IV llarg interpretant la via i flanquejant lleugerament i amb èxit tot buscant la millor roca fins a la placa fina..

V Reunió

VI llarg, també net, cal anar buscant les franges que donen més confiança fins a la bonica reunió a l'arbre, s'equipa bé i es troben "boques" on els friends hi queden de cullns. (a la "rifa" em van tocar tots els flanqueos)


ens vàrem "inflar" a fer fotos!! la guapíssima R VI a l'arbre


i la Cathy arribant al VII llarg, que s'"enfila" dalt del sostre,
(ella ho va trobar tan "fàaaacil" i nosaltres de segones vam flipar), savinetes..franges..


La "titana" Júlia., afrontant el darrer llarg...



Caminant per la feixa.. i és que les parets de Vilanova de Meià i el seu entorn és un autèntic PARADÍS. És preciós, no em cansaré mai d'anar-hi.. tandebò quan hagim fet totes les vies que la nostra il.lusió i capacitats ara mateix ens permeten.. poguem continuar fent les que per ara ens queden grans però que gràcies a la motivació potser algun dia podrem gaudir i així continuar avançant i no deixar mai d'escalar en aquests indrets de somni..

i la ressenya de la via. Bones escalades i un bon bocí de felicitat per a tothom (aquí nosaltres la vam trobar).

6 comentaris:

mchesa ha dit...

Hola Sílvia! Felicitats per la via!!! Nosaltres la voliem fer la setmana passada però al final vam anar a la Lleida.
Veig que també t'agrada Béjart! Una abraçada!!!

Fernando ha dit...

Hi Silvi.
Felicidades idem por la vía. Se ve que la disfrutasteis un montón y plasmateis en un montón de fotos esas sensaciones.
Salu2

Llorenç ha dit...

Bones! desconeixia el teu blog! si no t'importa et linkaré!!

je je je!!!no recordava el detall de les botes!!! una bona jornada!

Buji ha dit...

una bona jornada..llàstima que desconeixíem el llarg del final però tot i així ja mola fer la via tal i com era originalment. Buf..

Sobretot, fes per conèixer el descens de l'esquerra!Diuen que molt millor! )jo no hi he baixat mai)

Salut!!

Buji ha dit...

Gràcies!!
Montse la Lleida és també una guapa via eh..segur que la vas disfrutar!Si..Béjart m'agrada,vaig estar molt aprop seu durant un any! Ostres que guapo trobar algú que també comparteixi afició per la Dansa i l'Escalada!!

Fernando es verdad que la disfrutamos..y mira que cuando estábamos en la primera R, llegó una cordada de 3 a pie de vía y decidieron subir a la primera reunión.. Casi la verdad es que se estaba muy incómodo allí con dos tinglados montados, y el "primer impulso mío" fue de grrrrsshhh por qué no cambiaran de vía si nosotras hemos llegado antes!!o almenos que se esperen a que salgamos de la Reunión! (en plan txunga si, lo reconozco) grrrr... Pero bueno, lo pusimos de manera que pudiéramos salir sin problemas.. y creo que hay que ir muymuy deprisa para adelantar a la temible cordada femenina jiji.

Eran gente muy agradable, eso es cierto, menos mal. A veces se agradece también que haya más peña en la paredc, no? Por si las moscas, siempre te pueden ayudar.

Gracias por captar esas buenas sensaciones a través de las fotos.!
Saludines

Fernando ha dit...

Pues la cordada femenina debe ser terrible en realidad, pues de esa cordada de tres ni se les ve la cabeza en niguna fotito desde arriba.
Salu2