d'aquelles espinetes i d'altres..

Hi ha vies que se'ns resisteixen, no hi ha vies difícils sinó escaladors mediocres, em va dir en Paca una vegada, però si ja has triat una via diemne que "mitjanament fàcil" aleshores on ets? Fa poc algú em va dir "vies hi ha que no hauries de tornar a intentar, si és que no és que no"??

Doncs jo que no sóc gaire tossuda..i que de vegades sembla que "em conformi" prò no és ben bé això, sovint tot em sembla prou bonic com per ser fet, conegut o visitat.. se'm fa difícil ja a aquestes alçades posar-me fites i vaig fent..si una via m'ha robat el cor i encara no he pogut, pel motiu que sigui passar del primer llarg, o encara no sóc prou capaç de fer-la em sabrà greu..prò n'hi haurà d'altres per fer..i si algun dia hi torno amb més condicions i puc sortir per dalt doncs serà fantàstic, meravellós! Sigui aquest any sigui el que vé, tot és gaudir tot és tenir la immensa sort de poder fer allò que tant ens agrada (i amb la calma..que en principi no es mouran d'on són).
Montrebei ... Agulles d'Ansabère ... Paret i plàtan de Diables ... Naranjo de Bulnes ... Peña Montañesa .... Midi d'Ossau ... Roques de Benet .... Roca Regina... més de la màgia de Montserrat encara..
Tan sols cal obrir una mica la ment i sense anar gaire lluny, nous reptes poden il.luminar-te un camí que sense adonar-te'n havies fet aborrit.

Aquesta tardor la natura descansarà .. i jo m'hauré de posar a treballar .. paret amunt paret avall!! I en molt booona companyia espero!!

El bonic i tranquil Perfil de la Moreneta

hi ha vies que et roben el cor a la segona vegada també ..

I ja van dues vegades que fem aquest llarg..lo positiu del fet és que és guapíssim!
i que la segona vegada vam trigar la meitat de temps. A la tercera volem!(cap amunt prò eh:-)

vibrava tot mirant la llastra del perfil..

i a la fi hi penjava..

al Puro de les Roques ..





molta feina pendent amb l'encanteri de Frares ..
foto extreta d'aquesta Galeria


i encara més espinetes .. aquesta a la Miranda del Ossos

La Cadireta d'Agulles i la Roca Foradada són una molt grata companyia..
i la presència d'en Poblet..que hem conegut a través del record i estimació d'un bon company

"i l 'Urs" gantxejant també..

navegant per la Mar de Pedra tot practicant amb els gantxos..

 
i amb el Mestre Pooooor tot fent una primera del seu mestre..

Que es preparin les parets que no les deixarem pas descansar ni amb el fred!!
I a l'estiu les Parets Nord de Montserrat ..aquesta vegada sense prejudicis, maipor!!
Salut, alçada i metres a tothom!! Aprofitem el temps ara que en tenim..més tard podria ser massa tard. Ja som a la tardor, una estació que malgrat que ens porta el "baixon" també està plena de colors i augura properes revifalles!

4 comentaris:

TRanki ha dit...

SILVIA.

CON-COR-DIA.

BOLETA del PORTELL ESTRET.

JA....!!!

joc de tascons i les llenties aquelles "guallnuts" que tens, estreps, sis claus variats i la pesca, una baga per merlet i a TIBARRRR...ah, i un gantxo interessant pel LL1...

deeeeewww

Syl ha dit...

eeei..casumdena, ja hauria d'haver caigut aquesta via!
Prò ara..tinc poca recoberta aïllant del fred joo..sóc una nyicris amb l'hivern necessito SOLETE!
...mmmmm..per vilanova hi ha cosetes oi? o són massa de susto?

aaaaaaah jajaja!! les llenties akelles "ballnuts"!!!de moment la millor utilitat que han tingut va ser tot “micro”protegint els teus passos a la fissura supercrack de la cova de l'arcada!! Quina tarda tan bona.

TR ha dit...

Syl, no dubtis que la ploma fa miracles...aprofita el NOVEMBRE més CALURÓS de l'època...et garantitzo que entre la suada per arribar a la via, i les tibadetes de pedal ni fred ni calor bowa...tampoc estem a PATAGONIA...( ja molaria eh?)...ës un lloc HIPER RESGUARDAT.

Va en serio eh? No tinc cap interès personal en que facis aquesta via però si el que et mola és el tema crec que és la idònia en aquest nivell i lloc...n'he fet bastantes, de bones i de rostolleres i aquesta és una de les que he guardat com a record...) A la cara oposada de la boleta, a la cnal, hi ha la RAMON NOYA FORTUNY, però és un simple Ae, estil MIRANDA però sense haver de treballar enmig i només a base de pedalillo amb algun
clau posar ( o a posar)...

A mi VILANOVA no em mola massa, l roca és tova en excés i els artifos són molt "variables", en el sentit enq ue es tracta de clavar, mi queda res bé, però aguanta i quan treus és sorra...Es tracat de artifos curts o molt difícils els llargs...al PILAR DEL SEGRE està millor peò és un pal semblant...vies com FERRAN OLIVË,q ue estan d'A3, a Montserrat serien A1/2, simplement es tracat de anar omplint forats de ferro i fusta...i si caus que t'aguanti.

Alla`hi ha, com a "interessants" de grau mig-baix: LIVANOS (q ue ara es fa en lliure però pot fer-se a pedal ( A2 o A1+), la CASA DEL MISTERIO ( el a2 o a2+ més guapo de Vilanova, mantingut, molt de material, bon accés, sol...etc), o si vols apretar més ( sense matar-te) la HISTORIA INTERMINABLE ( a fer en un parell de atacs o si vas forta en un dia llarg)...un A2/3.

A montserat en canvi, si et poses en una via d'aquest estil ( AMICS del Sol, LADY FANTASIA, JOsep Barberà al CAvall, la mateixa LUSILLA a la Gorra marinera) pots FLIPAR amb la dificultat i el que has de pensar.

ah, bowa, no me'n recordava...per "practicar" segur, aprop de casa, amb solet i amb asseguradors o ompanys menys experts o motivats...NO OBLIDIS SANT LLORENÇ del MUNT...la DIAGONAL, al costat del CAVAll-Esquirol, o la propera FALCONERA ( al coll d'estenalles), tenen vies curtes de ae a a4 on pots apendre molt, sense la aparatositat de haver de anar lluny i disposar de molt de temps o material!

La cova de l'Arcada? Encara has de acabar la SENYALS DE FUM eh? i si no sempre et quedarà anar a buscar espàrrecs i fer unatruitet,q ue és també un esport molt sà ;P


apa a cuidar-seeeeeeee!

deeeew

Syl ha dit...

jejeje! i ben bona que va quedar!!
La senyals de fum..l'altre dia, però aquells passos després de l'espit em van costar suor, temps, pell deixada a la fissura tot posant-hi uns "amics" i molta angúnia de caure i anar a terra (lspit allà ja és com si no hi fos) per caçar el 1r boltet queda lluny i molt a la dreta! O és que la van obrir pel dret i amb troncs?......jo penjada de la fissura d'un amiguet amb l'estrep i balanceig cap a la dreta.. Després per fer els primers de gantxo no m'en vaig sortir com aquella tarda, al penjar-me del primer, la roca va saltar i jo amb ell, i al penjar-me del segon, aquest va saltar (i jo amb ell també) sort de la proximitat dels seguros, ara que la roca on estan assentats.... Doncs això, que no me queda na ni naaa!

Gràcies per les idees, m'hi animaré amb la Concòrdia!