a la "catedral de l'artifooo"




primeres llums del dia..



Vam canviar una atractiva paret vertical amb cert desplom, pels descarats desplomacos de la "catedral de l'artifo", el Pilar del Segre.. amb un temps de bonança i el mar de núvols sempre als peus, vam canviar el silenci i la tranquil.litat de les Roques, per la companyonia de cordades amigues, la visita del caminant de neu esgotat que em va fer sentir una alegria immensa al veure'l arribar sa i estalvi malgrat no demostrar-ho gaire.. i algunes "romeries" a la Camel, la Necro i així.


puc dir que després d'aquests quatre dies penjant per "la catedral del artifooo" tot fent anar els pedals..i petate amunt petate avall amb el Mestre Por.. val la pena si la via és bona.. i ho va ser!




diversió assegurada si utilitzes "amigots" als forats roms on abans s'hi pitonava


una sortideta amb "encant"


en Pep que ja domina els pedals!

((i el descobriment de l'estupenda emisora icatf.m. i radio4 catalunyaexpress, feia molt de temps que no escoltava la ràdio, una estranya companya de cordada..))



l'alegria de penjar al buit del Pilar del Segre..i la tristor de veure com el company ja se'n va..

4 comentaris:

Anònim ha dit...

LA "BALLANT" no esta als Arcus?

Joer que porto un liooooo!

Anònim ha dit...

Ara he reconegut les "xorreres" de "7a+" de la afoto darrera!!!!

El següent llarg és elq ue va costar més an friki...amb una petita variant...Era una "història que no s'acaba mai"...heheh

salute

mchesa ha dit...

Hola Syl,
moltes felicitats per les experiències. Molt maques les afotus! Bon any!

TR ha dit...

A muerte amb el martell...!!!

NOmés un parell de passets en el bombo del...mmmmH crec que tercer llarg, ens van separar del rotpunkt...que guapes les xorreres del LL2, fins la figuereta, i el pas de decisió del LL1 assegurat pel minipontderoca!!!

El ll1 de la ferran Olivé "estava" molt bé ( ara ja no ho sé)...

a morte!!!

salut