La Vall de Boí, Cavallers..

Aquest és un entorn d'alta muntanya pirinenca, escales amb un ambientasso. Envoltat d'alguns 3000..la Punta Alta, els Bessiberris..neu als cims, vent gèlid, estany al fons..paisatge pirinenc i tantes vies com vulguis per escollir i per a tots els gustos: equipades, molt ben equipades, semi-equipades, per equipar, fissures perfectes de granet franc, d'altres que no tant, plaques d'adderència, blocs i llastres, babareses, sostrets, esportiva a dojo.. I és que els voltants de Cavallers estan plagats de vies, es nota que per aquestes valls hi ha habitants escaladors amb molt de temps lliure i ganes d'obrir! Guay per ells i per nosaltres..



De moment tansols hi he fet la cresta dels Bessiberris fa moooolts anys, un parell de vies molt guapes al contrafort de Comalestorres (n'hi ha unes quantes), a l'Agulla Jordi Pujol, a la Paret de l'Enanito Duro(em pregunto qui va posar el nom a la paret i per què;-), a les boniques Agulles de Travessany i a la Paret on peta el riu malo..
Queda molt per fer..

Pel que fa a l'esportiva misma guisa, molt per fer! La Placa Xalmet, adherència i també fissures semi-equipades per practicar amb "amigots", l'Àfrican Wall té perles.. com ara el negro del diedro, la Placa Tuca és, si més no curiosa, amb aquelles franges horitzontals es diferencia de la resta.. la paret de l'inglés i la pared inerte també molt guapa.. molt per descobrir i més encara.

Pels voltants de Cavallers mai no ens hem sentit part de la massificació escalatoril, potser pels dies que hi hem anat..les hores o les vies.
Però un cap de setmana, a la Paret on peta el Riu Malo, coincidir amb una cordada va ser magnífic..les nostres vies anaven per panys diferents però en dues ocasions es creuaven.. feien com un vuit, va ser divertit trobar-nos la potent cordada Lai&Atori!!
A l'hora de rapelar vam veure que era una cordada molt compenetrada i anaven ràpids i segurs en les maniobres..si senyor, com ha de ser!







Felicitats per la via i la vida parella.. i endavant amb els projects immediats que són molt ambiciosos i suculents...
Estimar és compartir... una frase que em va escriure el David fa molts anys i que sempre recordaré..plena de senzillesa.
Segur que omplireu els anys d'alegries!