Com no "rendir-se als peus" de Montserrat..


endevines des de quina via he tirat les fotos?












6 comentaris:

Fernando ha dit...

Pues no, supongo que el nombre debe dar una pista, pero no llego a tanto.
Veo que te has inscrito en el 2-B2EC.
Felicidades.

Xavi ha dit...

Ostres, no ho sé, tu, però això sembla el lloro, no??

Per cert, aquesta l'has fet ara fa poc? Que tal el tema de la calor, molta calor? Es que a la darrera via que he fet vaig passar tanta calor que he quedat traumatitzat!!

PGB ha dit...

GAM del Bisbe?

Anònim ha dit...

Reina d'Escòcia del Bisbe?
Per cert que hi ha premi per qui ho encerti?Rollo cervesa freesca i braves al bar de monistrol o un altre premi mes original?

Anònim ha dit...

Esperó Ribes al bastó del frare gros.

Lluís Parcerisa

Anònim ha dit...

Iep.

La reina encara esta amb burils. Hi ha una llarg cutrísim ( es va cremar) rotllo repisa-lleixa-canal descomposta. Crec que és el segon. es fa però no és precisament plaent.

Després comença una burilada semisana, de bona roca ( provat en lliure) amb algun gantxeig allà on allarguen els burils...i un tram en lliure ( v+ o 6a) fins la gorreta...que és on s'apripa a la Gam i gent ha anava a parar...

A Frares hi ha vies millors a no ser que sigueu coleccionistes...

En lliure i de grau assumible, i protegible al gust a l'Aeri tens al vai dels sostres...mmm..interessant es pot dir...amb un secret al bell mig d ela paret..una lloc molt curiós despr´s de pça catalunya...fissures a baix, netesia protegir, plaça catalunya, fissura rostollet vegetal i sortida alpina...enlloc d'acabar per la via ( eccs..cutre) et pots fugar pet la part fina del llarg penúltim de la DAvid Aparicio Baró...que crec que ja te'l saps ;P...apa, vagi bé...nem engreixant la llista de reptes