Alex A. &TNT

Alex Álvarez.. com sona!! Brutal!! MÚSIC nascut a "casa nostra", un virtuós de la guitarra i gran vocalista, hereu del blues elèctric i de Chicago..  i sempre tan ben acompanyat.

Però que bò que és.. omple tot l'escenari amb el seu carisma, la seva veu i la seva qualitat, menuda guitarrita! els dits li flueixen sols damunt d'ella!

I els seus treballs? Són cosa fina: Walking your way, I feel the blues again, Change my style.

Alex tnt a myspace, on pots escoltar una sel.lecció de temes funk brutals.. i d'altres, veure videos i fotos, info variada sobre aquest jove bluesman. Aquí hi ha una petita presentació del seu darrer treball a la pagüeb de radio3

El podem veure tocar els diumenges al Jamboree de Barcelona!
Tot un luxe poder-lo escoltar i una sort que encara el tinguem aprop! Aprofitem doncs abans no se'l tornin a emportar per Chicago o a tocar pel món!



i la improvització posant la cirera al pastís, a la meitat d'aquest video pots disfrutar força si et mola el sò de la guitarra.. i com es diuen coses l'una a l'altra! els sentiments s'escapen a través dels dits sobre les cordes..

3 comentaris:

myr ha dit...

ara xafardejaré jo el teu blog!
jejeje
salut!
p.d. el alex tnt és una canya!!!

Syl ha dit...

jeje.. si que és una caaanyaaaa!!
I dels acompanyants de luxe que toquen amb ell què me'n dius!!En Javier Mas,Julian Vaugh, Lluís Coloma, Rick Perkins..buf i tants més que ara no recordo,

Salut!i molta música!

myr ha dit...

Javier Mas, Lluís Coloma,... buff una alta passada de músics!

Salut i música en directe!!