Peter Erskine!

Darrer treball d'aquest músic i gran BATERIA, Dream Flight (en format de trio, baix Michel Benita, guitarra Nguyên Lê).

I és que després d'haver-lo descobert amb la persona que em va acostar l'oïda cap a tan bells universos musicals i de qualitat, no l'havia tornat a escoltar i ves per on, aleshores aprenia una mica a tocar i aquelles estones que dedicàvem a xerrar i a escoltar música eren les millors! Una de les vegades que vaig sortir de classe flipant va ser quan vam escoltar un tema d'Erskine, una virgueria delicada amb les ecombretes i el dringar suau dels plats marcant el ritme.

El vaig buscar per les botigues de música i no el tenien.. finalment el vaig haver de demanar, va venir d'importació.

Quines casualitats banals que ens posa la vida per davant, la segona vegada que demanava música d'importació i resulta que Peter Erskine era un dels components de l'àlbum en totes dues ocasions! I la primera ni ho sabia, de fet em sembla que mai no em vaig interessar per qui formava el grup, era adolescent (que lluny!!) i tansols cercava aquell l.p. (que per mi sempre serà l' L.P., d'aquells que et marquen, que perduren, que sempre podràs escoltar sense cansar-te'n i que en ell resta impresa tota una etapa de la teva vida).

Així aquests dies en que tothom escala a tot drap per fantàstics paratges(!!) o descansa vora el mar, jo estic a casa mig currant mig imitant a la Buji, amb el meu recent estrenat adsl i descobrint (o redescobrint) a Erskine i molta altra música, gràcies a aquesta especie de ràdio que és l'spotify, vaig poder remenar per la seva discografia tot escoltant-la, val a dir que l'àlbum que buscava no hi era i l'altre no es podia escoltar, però que bò tenir accés a tanta música de manera senzilla i sense publicitat, tansols del mateix programa (moltes gràcies per ensenyar-m'ho Dillo).


PeterErskine.. ha d'haver treballat moltes hores des del tamburet perquè sembla que la bateria formi part d'ell mateix, una extensió dels seus braços, peus.. Sonant sempre amb immensa qualitat, una bateria delicada i també gloriosa!

1 comentari:

Bali ha dit...

pues a mi me estan taladrando cada vez con más publicidad esos del spotify.